03.08.2023

Наказ про оголошення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад №50 (02.08.23)

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА УСТАНОВА
«ІНСТИТУТ ОХОРОНИ ҐРУНТІВ УКРАЇНИ»
ДУ «Держґрунтохорона»

Н А К А З

.

02 серпня 2023 р.                                  Київ                                   № 50

.

Про оголошення конкурсу
на заміщення вакантної
наукової посади

.

Відповідно до статті 6 Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2018 року № 404 «Про затвердження Примірного положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад державної наукової установи» та наказу ДУ «Держґрунтохорона» від 26 липня 2021 р. № 48 «Про внесення змін до наказу ДУ «Держґрунтохорона» від 15.06.2021 № 34»,

.

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної наукової посади директора Волинської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України».
2. Відділу науково-організаційної роботи (Хмарська Ю. Ю.) забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті ДУ «Держґрунтохорона».
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

.

Генеральний директор           (підпис наявний)                    Юрій ЗАЙЦЕВ

.

Додаток
до наказу
ДУ «Держґрунтохорона»
02 серпня 2023 р. № 50

Директор Волинської філії державної установи
«Інститут охорони ґрунтів України»

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче другого рівня відповідного професійного спрямування, науковий ступінь доктора наук або доктора філософії. Стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менш як 10 років. Вільне володіння державною мовою.
Кандидат на заміщення вакантної наукової посади директора Волинської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» повинен знати:
Конституцію України, закони України, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності установи; порядок здійснення науково-методичного забезпечення та здійснення єдиної науково-технічної політики у сфері охорони ґрунтів і їх родючості, раціонального використання та екологічної безпеки земель сільськогосподарського призначення, об’єктів довкілля, визначення якості продукції, сировини, агрохімікатів; вимоги до написання наукових праць, дисертацій; порядок проведення конкурсів та атестації наукових працівників; правові питання оформлення договірних відносин при спільному виконанні наукових робіт з іншими установами, організаціями та підприємствами, правила складання концепцій, програм, методичних рекомендацій, інструкцій, оформлення звітної документації.
Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»;
керівні матеріали з організації діловодства.

.

Особи, які бажають узяти участь у конкурсі, подають такі документи:

  • письмову заяву про участь у конкурсі, написану власноруч;
    копію документа, що посвідчує особу;
  • заповнений особовий листок по обліку кадрів (встановленого зразка);
  • автобіографію;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копію трудової книжки;
  • копії документів про вищу освіту, підвищення кваліфікації, присудження наукового ступеня, присвоєння вченого звання, військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов’язаних);
  • перелік наукових праць, опублікованих у вітчизняних рецензованих фахових виданнях;
  • письмову згоду на обробку персональних даних;
  • форму ОК-5;
  • інші документи за бажанням кандидата.

.

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня оголошення конкурсу, тобто з 02 серпня 2023 року до 31 серпня 2023 року включно за адресою: пров. Бабушкіна, 3, м. Київ, каб. 40.
Додаткові відомості про умови проведення конкурсу можна одержати за телефоном: (044) 356-53-25.