29.03.2022

ДУ “Держгрунтохорона”: фотозвіт роботи в умовах воєнного стану

“Кожен з нас президент. Від сьогодні кожен з нас несе відповідальність за Україну” — цими словами два роки тому на трибуні Верховної Ради президент Володимир Зеленський розпочав свою інавгураційну промову. Тоді майже ніхто цього не зрозумів, але зараз сенс цих слів зрозумілий кожному.

“Ніхто не думав, ніхто не бачив, яка насправді бува українська лють”, — а це слова з уже популярної пісні Христини Соловій “Українська лють”. Ця лють проявляється в нашій боротьбі не лише на фронті, але і в звичайній повсякденній роботі. Це також наш своєрідний фронт — продовжувати працювати і розвивати нашу країну незважаючи на спроби ворога “зламати” нас. Ми вже не одноразово доводимо, що навіть без зброї можемо зупинити танк. Ворогу не вдається змусити нас пасти на коліна, тому що ми на своїй землі, яка дарує нас сили і впевненості в нашій Перемозі!

Фахівці державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» та її філій також продовжують тримати свій фронт і працювати в штатному режимі. На територіях, де не відбуваються активні бойові дії проводять аналізи, виїжджають на поля, щоб допомагати сільгоспвиробникам нашої країни у цей важкий час отримати високі врожаї сільськогосподарських культур задля продовольчої безпеки нашої неньки України.

Слава Україні!